Winactie campagneposter

Doe mee met onze winactie!

Tijdens de verkiezingscampagne bent u van ons al decennia een aardig plantje gewend.  Dat bezorgen wij u huis aan huis en treft daar ook een informatieflyer bij aan. Op de achterzijde daarvan is de BN&M campagneposter afgedrukt om voor het raam te hangen. Als u dat doet maakt u kans op een unieke prijs!

Wat moet u doen
Hang de BN&M poster op. Dit kan achter het raam zijn maar ook daar waar u van denkt dat hij beter opvalt. U maakt er een foto van en post deze op uw facebookpagina of uw Twitteracccount. Vermeld uw naam en woonplaats en vanaf dat moment heeft u een win-kans!
*  Met Facebook tag je @Beuningen-Nu-En-Morgen
*  Met Twitter gebruik je mention @BeuningenNenM

Wat kun u winnen
Uit alle ingezonden berichten zal lijsttrekker Piet de Klein middels loting een winnaar trekken. De winnaar krijgt t.w.v. 75,- euro een prachtige helikoptervlucht boven Gemeente Beuningen aangeboden. Succes!
Zelfs in de lucht bent u erbij, bij die mooie lokale dorpspartij.....

 

Achterkant flyer:

winactie

 

Doverdracht-chequee gelukkige winnaar van deze winactie is gewonnen door Deborah de Gooyert.

Zij heeft door wethouder Piet de Klein en penningmeester Leo van Beuningen de felicitatie en de cheque in ontvangst mogen nemen.

 

 

 

 

 

Zaterdag 20 oktober heeft zij de helikoptervlucht mogen ervaren en kunnen genieten van bijzonder uitzicht op onze prachtige gemeente.

img-20181020-wa0005img-20181020-wa0003img-20181020-wa0007