Pascal Cobussen gekozen tot lijsttrekker

Beuningen, 17 september 2021

 

Pascal Cobussen gekozen tot lijsttrekker

Beuningen Nu en Morgen  heeft Pascal Cobussen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Beuningen op 16 maart 2022.

Tijdens de gisteravond gehouden ledenvergadering werd hij voorgedragen door het bestuur. Deze voordracht werd unaniem door de leden overgenomen.

Pascal Cobussen, 30 jaar en woonachtig in Ewijk, is sinds 2010 voor BN&M raadslid in de gemeente Beuningen. Hij heeft het enthousiasme en de politiek/bestuurlijke ervaring om als lijsttrekker van BN&M deze uitdaging aan te gaan. Pascal wil zich namens BN&M onder andere inzetten voor meer woningbouw, duurzame energie- en warmtelevering en het versterken en behoud van maatschappelijke voorzieningen om de gemeente Beuningen verder te ontwikkelen.

“De afgelopen 12 jaar heb ik samen met mijn fractiegenoten gewerkt aan een financieel gezonde gemeente. Nu is het tijd om te investeren met als doel:

  • Een groei van het aantal (gevarieerde) woningen;
  • 2040 energieneutraal;
  • Topvoorzieningen voor onze leerlingen, clubs en verenigingen;
  •  Zorg voor iedereen die dat nodig heeft, waarbij we de kosten beheersbaar houden;
  • Zelfstandig en dus laagdrempelig voor onze inwoners;

BN&M is de enige lokale partij in de gemeente. Lokaal betekent voor mij dat je continu in gesprek bent en blijft met onze inwoners en ondernemers. Alleen dan kunnen we samen deze doelen behalen”

In aanloop naar de verkiezingen zal Beuningen Nu en Morgen haar volledige kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend maken.

Wij zullen daar later over communiceren.

Comments are closed.