lessphp fatal error: load error: failed to find D:\www\beuningennuenmorgenn\www/wp-content/themes/bnem-twentysixteen/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find D:\www\beuningennuenmorgenn\www/wp-content/themes/bnem-twentysixteen/style.less Nieuwe fractievoorzitter BN&M

Nieuwe fractievoorzitter BN&M

Nieuwe fractievoorzitter Beuningen Nu & Morgen

 

Pascal Cobussen legt per 3 november zijn taken als fractievoorzitter van Beuningen Nu & Morgen neer.

Zijn reden hiervoor is dat hij heeft  gemerkt dat het steeds lastiger voor hem wordt om zijn baan, waarbij hij veel onderweg  en laat thuis is, te combineren met de extra taken en verantwoordelijkheden die het fractievoorzitterschap met zich meebrengt. Uiteraard gaat hij wel met veel enthousiasme door als raadslid en fractielid namens BN&M.

Afgelopen donderdag is Eric van Ewijk gekozen hem op te volgen als fractievoorzitter van Beuningen Nu & Morgen.  Pascal Cobussen  gaat hem ondersteunen als vice fractievoorzitter.

Beuningen Nu & Morgen heeft er alle vertrouwen in dat Eric op een goede wijze invulling gaat geven aan deze verantwoordelijkheden.

Wij wensen Eric veel succes en plezier met deze leuke uitdagende job en bedanken Pascal voor de taken die hij als fractievoorzitter op een energieke wijze op zich heeft genomen.

img_1314img_1321

Pascal Cobussen                             Eric van Ewijk

Comments are closed.