De toekomst van de kern Ewijk

Debat avond van Beuningen Nu & Morgen (BN&M)

Er staat, als het aan de gemeente ligt, nogal wat te gebeuren in het kerkdorp Ewijk.

Op maandag 30 juni aanstaande organiseert de lokale politieke partij Beuningen Nu & Morgen (BN&M) daarom een debat avond over de toekomst van de kern Ewijk.

BN&M zal op deze avond eerst een overzicht geven van de plannen die er op dit moment bij de gemeente bestaan over de ontwikkeling van de kern Ewijk.

Het gaat daarbij om onderwerpen als aantallen te bouwen woningen, typen te bouwen woningen, verkeersontsluitingen, enzovoorts.

BN&M wil graag met burgers discussiëren over de wenselijkheid of onwenselijkheid van deze gemeentelijke plannen. Daarom is er na de presentatie van de plannen gelegenheid voor een interactief debat.

In dat debat is het ook de bedoeling om over een gewenste invulling van de locaties Heumeshof, De Duivendonck en de Kei, die na de verhuizing van deze accommodaties naar de MFA Ewijk vrijkomen, van gedachten te wisselen.

Eenieder die Ewijk een warm hart toedraagt is welkom op deze avond. De debat-avond vindt plaats in dorpshuis Heumeshof in Ewijk. Aanvang is om 19.30 uur.

Comments are closed.