lessphp fatal error: load error: failed to find D:\www\beuningennuenmorgenn\www/wp-content/themes/bnem-twentysixteen/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find D:\www\beuningennuenmorgenn\www/wp-content/themes/bnem-twentysixteen/style.less Beëindiging samenwerking coalitie met VVD en CDA

Beëindiging samenwerking coalitie met VVD en CDA

Persbericht 20 februari 2020
Betreft:  Beëindiging samenwerking coalitie

De fractie van Beuningen Nu & Morgen maakt bekend, de samenwerking met de fracties van CDA en VVD in de Beuningse coalitie per direct te beëindigen.

De inwoners, ondernemers en verenigingen van Beuningen hebben een sterke coalitie nodig, waar wilskracht en vertrouwen van afstralen. Dit geldt temeer in deze raadsperiode, waarin belangrijke besluiten aan de orde zijn voor de toekomst. Onderlinge cohesie, samenwerking en vertrouwen zijn de belangrijkste voorwaarden om een succes te maken van het coalitieakkoord en het collegeprogramma. De fractie van Beuningen Nu & Morgen heeft met toenemende teleurstelling geconstateerd, dat deze voorwaarden in het afgelopen jaar steeds meer onder druk zijn komen te staan. Beuningen Nu & Morgen heeft uiteindelijk het vertrouwen verloren, dat samenwerking in deze coalitie Beuningen en haar inwoners brengt wat in het algemeen belang nodig is. Beuningen Nu & Morgen zal al het mogelijke doen om op  korte termijn tot een nieuwe coalitie te komen.

 

Fractie van Beuningen Nu en Morgen,foto gemeentehuis Beuningen

Eric van Ewijk

Fractievoorzitter

Comments are closed.